Sort Sol ved Ribe i marts for familien, foreningen, klubben ....

Vil I på tur med familien til Sort Sol? Her får I en guide, der kender de små "hemmelige" steder, hvor rovfuglene også kommer. Jeg har mine "egne lokaliteter" i Ribe Marsken. Ribe Marsken er en helt speciel oplevelse. Her har du domkirken og byen tæt på stærenes overnatningssteder. Har vi en af de aftener, hvor solen går ned i en sæk, giver det en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Og jeg kender de gode steder i Ribe Marsken, hvor du kan få en god oplevelse. Specielt i det tidlige forår og i september, kan du opleve nogle af de flotteste scenerier med sort sol. 

 

I marsken kan du også opleve:

Natur - Grå Sol, Sort Sol, vadefugle, havørn, vandrefalk, snapseurter...

Gastronomi - kød fra Vadehavslam, salturt (kveller) og specialiteter fra marsken. Spiser du i Ribe , kan du smage specialiteterne.

Historie - Stormfloderne, Det Fremskudte dige, Ribes Vikinger, Mandø etc.

 

Stærene sætter sig ofte tæt på os. Klik på fotoet.

 

Sådan oplevede jeg det en aften i efteråret

Det var en aften først i september. Jeg var alene ude i marsken for at observere hvor stærene slog sig ned, inden jeg skulle ud med gæster næste aften. Jeg sad i kanten af et pilekrat og betragtede en flok. Pludselig bliver de angrebet af en sulten spurvehøg. De klumper sig lynhurtig sammen og laver de flotte og karakteristiske formationer. Endnu en spurvehøg, den angreb lavt ind fra siden. Vild panik, flere fantastiske formationer, højt til vejrs og med styrtdyk. Fantastisk flot. Men spurvehøgene kunne deres kram. De undgik behændigt at komme ind under flokken - og risikere at blive skidt ned. Og de fik hver stæresteg denne aften. Barsk vil du måske mene, men det var natur - ikke cirkus. Og så var det en opvisning med en flot, flot solnedgang som kulisse. En stor og helt vild oplevelse. Jeg sad længe i tusmørket og nød stilheden, flagermusene og min kaffe.

 

Er I en lille gruppe bliver prisen også mindre!

Når I bestiller en guide til jeres egen gruppe, får I muligheden for en af disse helt specielle oplevelser med få mennesker og mange rovfugle. Det er typisk flokke på 25 - 50.000 stære der kommer flyvende ind og bliver flokkene så jagtet af rovfuglene, får vi de fantastiske formationer. Bestil jeres tur på tel. 30 42 28 24 eller mail her og få en pris, program mm. Opgiv antal, navn adr. osv. og jeg kontakter jer.

 

Sort sol med all inclusive: Spisning, brødtorte etc.

Ønsker du at jeg arrangerer en sort sol, hvor alt er tilrettelagt for jer, med spisning på gourmet restaurant, kaffe på turen med sønderjysk brødtorte etc., kan du kontakte mig på telefon

30 42 28 24 eller sende en mail med dine ønsker, så vil jeg kontakte dig.

 

Jeg arrangerer også enkelte åbne ture - gerne med kort varsel. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om den næste åbne tur.

 

Nyheder

Hvis du vil holdes orienteret, så tilmeld dig nyhedsbrev, opgiv navn, adresse og telefon nr. - klik her.

 

Naturguider.dk • Ejsbølvej 23 • 6100 Haderslev

naturguider.dk